KD Kungsör

KD Logga

– Man tar mycket för givet när man är frisk, men som sjuk eller gammal får man bråka om varje enskild sak. Det vill vi ändra på.

Jenny Andersson, Uno Gripenberth, Anette Jagerholm Åbrink – Våra toppkandidater i valet 2022

Vi är redo för förändring!

  • Äldre ska ha rätt till ett och samma vårdteam för ökad trygghet. Samarbetet mellan regionen och Kungsör kring äldre som vårdas i hemmet ska bli bättre. Vi är redo – din röst behövs för förändring.
  • Använd senaste forskning för att skapa lugn och stimulerande skolmiljö för alla barn – även de med en funktionsnedsättning som ADHD eller dyslexi.

  • Samhället ska vara som starkast när du är som svagast. En del hamnar mellan stolarna. Så får det inte vara. Det ska finnas ett samlat team som berör både psykisk och fysisk ohälsa.

  • Vi vill se ett starkare och tidigare samarbete mellan skola, hem och barn- & ungdomspsykiatrin inför utredningar och vid psykisk ohälsa. Vi är redo – din röst behövs för förändring.

Bli en del av KD du också!

KD nära dig!

Vill du veta vilka frågor kristdemokraterna driver i just din kommun? Du hittar våra företrädare i riksdagen, landstinget och kommunen Här.

Gör du ett skolarbete?

kristdemokraterna.se hittar du som elev bra information om vad vi kristdemokrater tycker är viktigt. Vårt mål är ett samhälle där frihet förenas med omsorg om de svaga. 

Bli medlem

Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på, och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Bli medlem här!